DarBike

Magazin online de articole sportive


 CONTINUT SITE

darbike.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele introduse pe site-ul www.darbike.ro sunt confidentiale, Si nu vor fi transmise catre terte parti (facand exceptie transmiterea adresei de livrare catre curier). Datele personale ale clientilor darbike.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea),ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate.

De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. 

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.


  COPYRIGHT

darbike.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei S.C. DAR BIKE S.R.L.

Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul S.C. DARBIKE S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor folositi adresa:darbike.deva@gmail.com


 FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului darbike.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul darbike.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor darbike.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei de judecata din Deva.


  INCHEIEREA ACORDULUI

S.C. DAR BIKE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

La limita, S.C. DAR BIKE S.R.L. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la darbike.deva@gmail.com.


 CONCILIERE

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna cu Dorin Catan,e-mail: office@darbike.ro